Πώς να κάνετε συναλλαγές με το Binance



Μόλις συναντήσατε το Binance και θέλετε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε; Το Binance είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων και μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές. Αλλά για να το καταφέρετε αυτό, πρέπει να ξέρετε πώς να εμπορεύεστε το Binance, το οποίο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όταν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή. Για να διευκολύνετε τα πράγματα για εσάς, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μας για τη διαπραγμάτευση Binance.

συναλλαγές στο Binance
Τι είναι το Binance;

Το Binance ιδρύθηκε από τους Changpeng Zhao και Yi He στην Κίνα το 2017. Και οι δύο δημιουργοί δούλευαν στο χρηματιστήριο OKCoin για λίγο και στη συνέχεια σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερο να φτιάξουν τη δική τους πλατφόρμα ανταλλαγής.

Η πλατφόρμα είναι ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε κρυπτονομία, επομένως αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εμπορία κρυπτονομισμάτων και εικονικών μάρκων. Περισσότερα από 500 από αυτά είναι διαθέσιμα, με μερικές από τις επιλογές συναλλαγών να είναι Litecoin, Ether, Dogecoin και, φυσικά, Bitcoin.

Το Binance έχει επίσης το δικό του διακριτικό, γνωστό ως Binance Coin ή BNB. Η πρώτη προσφορά νομισμάτων της BNB στο χρηματιστήριο κατάφερε να συγκεντρώσει κεφάλαια περίπου 15 εκατομμυρίων δολαρίων το 2017. Τα άτομα που χρησιμοποιούν το BNB για να πληρώσουν τα τέλη συναλλαγών τους θα μπορούσαν επίσης να λάβουν εκπτώσεις.

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την ICO, γνωστή και ως αρχική προσφορά νομισμάτων για να συγκεντρώσουν χρήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η μέθοδος είναι πολύ εύκολη και επιτρέπει στις κρυπτογραφικές επιχειρήσεις να συγκεντρώνουν κεφάλαια χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από πολύ δύσκολες διαδικασίες ή μεθόδους όπως ομόλογα ή μετοχές.

Ενώ η εταιρεία είχε έδρα στην Κίνα, αναγκάστηκαν να μετακινηθούν. Η κινεζική κυβέρνηση άρχισε να επιβάλλει κάποιους αυστηρούς κανόνες σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, φτάνοντας στο σημείο να το απαγορεύσει. Μετά από αυτό, άνοιξε γραφεία στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν, αλλά αυτή τη στιγμή εδρεύει στη Μάλτα.



Μπορεί το Binance να διαπραγματευτεί;

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με το Binance χρησιμοποιώντας τα κρυπτονομίσματα ή τα μάρκες σας. Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά στο Binance και αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να αγοράσετε το πρώτο σας bitcoin ή BNB. Το Binance μπορεί να διαπραγματευτεί, ειδικά αν φροντίσετε να αγοράσετε Binance Coin. Αλλά για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να περάσετε από μια σειρά βημάτων.
Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο Binance, υπάρχουν αρκετά βήματα που πρέπει να περάσετε. Το κυριότερο είναι το άνοιγμα ενός λογαριασμού, μετά από το οποίο είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στα άλλα βήματα.

Ανοίξτε το λογαριασμό σας

Όπως αναφέρθηκε, πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές με το Binance. Μεταβείτε στην κύρια σελίδα της πλατφόρμας Binance και κάντε κλικ στο Εγγραφή. Στη συνέχεια, θα σταλείτε στη σωστή σελίδα εγγραφής, όπου θα πρέπει πρώτα να δώσετε μια διεύθυνση email και να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι έγκυρη που χρησιμοποιείτε τακτικά. Όσο για τον κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να ρυθμίσετε έναν ασφαλή κωδικό, όπως έναν συνδυασμό αριθμών, γραμμάτων και συμβόλων.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναθεωρήσετε τους Όρους Χρήσης από το Binance και να συμφωνήσετε με αυτούς, μετά από τους οποίους μπορείτε να κάνετε κλικ στην Εγγραφή.

Θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε άνθρωπος και όχι ρομπότ. Αυτό θα απαιτήσει τη συμπλήρωση ενός παζλ, το οποίο δεν είναι δύσκολο. Μετά από αυτό, θα σταλεί ένα email στα εισερχόμενά σας. Κάντε κλικ στο «Επαλήθευση email» και η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε. Έχετε λογαριασμό στο Binance και μπορείτε να ξεκινήσετε συναλλαγές. Αλλά υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν πραγματοποιήσετε πραγματικά συναλλαγές, διασφαλίζοντας αντίστοιχα ότι ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα 2FA. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον λογαριασμό σας διασφαλίζοντας ότι κανείς άλλος δεν θα έχει πρόσβαση στα χρήματά σας και δεν θα τα ξοδέψει για την προσωπική του εκπλήρωση.

Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας

Τώρα που ο λογαριασμός σας έχει ανοίξει και είναι ασφαλής, μπορείτε να τον χρηματοδοτήσετε. Ας χρησιμοποιήσουμε το Ethereum ως παράδειγμα για τη διαδικασία χρηματοδότησης.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο Λογαριασμοί. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Αποστολή στο ETF Wallet. Εισαγάγετε έναν Παραλήπτη μετά από αυτό, καθώς θα είναι το άτομο που λαμβάνει το ποσό Ethereum. Πρέπει να έχετε μια διεύθυνση Ethereum στο λογαριασμό σας Binance, αφού στέλνετε το ποσό στη Binance.

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance και κάντε κλικ στο Funds, και στη συνέχεια καταθέσεις. Εισαγάγετε το κρυπτονόμισμα για το οποίο χρειάζεστε τη διεύθυνση. Εάν το Ethereum είναι η επιλογή που επιλέγετε, η Binance θα βεβαιωθεί ότι δημιουργείται μια διεύθυνση προκειμένου να μεταφερθεί το ποσό. Τα κεφάλαιά σας στο Ethereum θα σταλούν στη συνέχεια στη διεύθυνση κατάθεσης ETH. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιγραφεί και να επικολληθεί στο κουτί παραλήπτη του λογαριασμού Coinbase, προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατάθεση χρημάτων.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το ποσό που θέλετε να στείλετε στον λογαριασμό σας στο Binance, μετά από το οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Αποστολή. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των κεφαλαίων από το δίκτυο Ethereum, θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας Binance.

Ξεκινήστε τις συναλλαγές

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε πραγματικά τις συναλλαγές. Μετακινήστε τον κέρσορα στο εμπόριο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Βασικό ή για προχωρημένους. Αυτό θα σας δείξει όλες τις τρέχουσες λεπτομέρειες της αγοράς. Για να πουλήσετε BNB για BTC στην τρέχουσα τιμή Bitcoin, πρέπει να επιλέξετε το BTC στο σωστό πλαίσιο.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο BNB/BTC και θα δείτε την αντίστοιχη σελίδα συναλλαγών. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε μια επιλογή Αγορά BNB και Πώληση BNB. Χρησιμοποιείτε την επιλογή Πώληση νομίσματος για να πουλήσετε BNB. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να πουλήσετε. Κάντε κλικ στη γραμμή "Πώληση BNB" στη συνέχεια. Θα δείτε αμέσως ένα αναδυόμενο παράθυρο "Δημιουργία ορίου πώλησης παραγγελίας".

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Άνοιγμα παραγγελιών στη συνέχεια για να δείτε την παραγγελία ορίου πώλησης. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η ανοιχτή παραγγελία και μόλις συμβεί, η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί.
Πλεονεκτήματα του Trading Binance

Το Trading Binance έχει πολλά οφέλη, όπως:
Διαθέτει διεπαφή οθόνης αφής που φαίνεται πολύ ωραία.
Είναι πολύ ασφαλές και ασφαλές.
Υποστηρίζει 1.500 κρυπτονομίσματα
Μπορεί να ρυθμιστεί πολύ γρήγορα
Μπορεί να έχει πρόσβαση στο κινητό
Έχει μεγάλη προστασία από σωματικές βλάβες
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance για οποιοδήποτε βασικό εμπόριο

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Binance για οποιαδήποτε βασική συναλλαγή:
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance.
Κάντε κλικ στο Exchange και επιλέξτε Basic στη γραμμή εργασιών.
Επιλέξτε ένα ζεύγος συναλλαγών, καθώς υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε. Εάν βλέπετε μόνο το Ethereum στα ταμεία, τότε το Ethereum είναι το μόνο με το οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε.
Επιλέξτε τον τύπο συναλλαγής που θέλετε να πραγματοποιήσετε, όπως Παραγγελίες ορίου, Παραγγελίες Stop-Limit ή Παραγγελίες αγοράς.
Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να ανταλλάξετε.
Τέλη συναλλαγών Binance

Εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές στο Binance, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τέλη. Ευτυχώς, είναι από τα χαμηλότερα στην αγορά. Δεν ισχύουν τέλη κατάθεσης. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν κάποια τέλη ανάληψης. Για παράδειγμα, οι αναλήψεις Ethereum θα κοστίζουν 0,01 ETH σε τέλη. Τα τέλη θα εξαρτηθούν από το νόμισμα.


Η διαπραγμάτευση στο Binance μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία αν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα. Πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια να κάνετε μια κατάθεση κεφαλαίου, μετά την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Τα καλά νέα είναι ότι τα τέλη είναι πολύ χαμηλά για αναλήψεις, ώστε να μπορείτε να αποσύρετε τα ποσά σας χωρίς προβλήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις