Mining Cryptocurrency

Τι είναι το Mining Cryptocurrency; 

Η εξόρυξη Crypto είναι μια εργασία βήμα προς βήμα για την επαλήθευση συναλλαγών σε πολλές μορφές κρυπτογράφησης και την προσθήκη σε κάποιο decentralized ledger η blockchain network. Επίσης, η εξόρυξη γίνεται με υπολογιστικά μαθηματικά που βοηθούν κυρίως τα αποκεντρωμένα δίκτυα κρυπτονομισμάτων. 

Πώς λειτουργεί το Crypto Mining; 

Όπως έχουμε ήδη εξηγήσει εν συντομία τι είναι η εξόρυξη, τώρα, ας βυθίσουμε βαθιά και να χωνέψουμε πώς λειτουργεί. 

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση στο «πώς λειτουργεί η εξόρυξη». Στην ουσία, υπάρχει το computer hardware που επιλύει μαθηματικά προβλήματα για τη μεταφορά αξίας από το ένα σημείο στο άλλο με αποκεντρωμένο τρόπο. 

Μπορεί οποιοσδήποτε να εξορύξει κρυπτονομίσματα; 

Η απάντηση είναι απλώς ναι! Τόσο τεχνικά κατερτισμένοι όσο και αρχάριοι μπορούν να εξορύξουν αποτελεσματικά οπουδήποτε. Ακόμη οι miners μπορούν να εξορύξουν διαφορετικά είδη κρυπτονομισμάτων. 

Για την επιτυχή εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, πρέπει να έχετε έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Έχοντας αυτό, και τα κατάλληλα hardware mining components μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη. 

Πώς πληρώνονται οι miners; 

Χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως παράδειγμα, οι ανθρακωρύχοι Bitcoin λαμβάνουν μια ανταμοιβή κάθε δέκα λεπτά για την επιτυχή επαλήθευση των μπλοκ. Επιπλέον, οι κόμβοι σε δίκτυα κρυπτογράφησης επικυρώνουν συναλλαγές και βεβαιώνουν ότι ένα Bitcoin που αποστέλλεται είναι ίσο με ένα Bitcoin που ελήφθη. 

Είναι νόμιμη η εξόρυξη κρυπτογράφησης; 

Η νομιμότητα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων εξαρτάτε εξ ολοκλήρου από τη γεωγραφική τοποθεσία στην οποία ανήκετε. Ελέγχετε πάντα τους τοπικούς νόμους πριν σχεδιάσετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επένδυση. 

Πώς ανταμείβονται οι ανθρακωρύχοι; 

Οι ανθρακωρύχοι Crypto ανταμείβονται με ένα πλήρες ή μέρος από το νόμισμα για τη συμβολή τους στην εξόρυξη ενός νέου μπλοκ. 

Το άρθρο Mining Cryptocurrency εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3BIvNfT

from https://ift.tt/3BMYFUs

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις