Η τιμή του Cardano αυξάνεται κατά 20% καθώς αυξάνεται η δραστηριότητα ανάπτυξης

Οι προγραμματιστές του Cardano εργάζονται ενεργά σε ένα έργο που οδηγεί σε μια bullish τάση στο γράφημα του ADA

Η τιμή του Cardano έχει αυξηθεί ραγδαία μετά από φήμες για επερχόμενα ευφυές συμβόλαια στο δίκτυο και γενικά αυξημένη αναπτυξιακή δραστηριότητα, σύμφωνα με την Santiment.

Η τιμή του token ADA έχει ανέβει κατά περισσότερο από 20% σε δύο ημέρες και σχεδόν 70% στην περίοδο 20 ημερών, ενώ ακολουθεί το γενικά bullish συναίσθημα στην αγορά που ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου.

Πηγή: Santiment

Η αυξημένη μέση αναπτυξιακή δραστηριότητα του έργου μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για την ανάπτυξη του νομίσματος, σύμφωνα με το διάγραμμα. Όπως μπορούμε να δούμε στο διάγραμμα της Santiment, η συνολική τάση της αναπτυξιακής δραστηριότητας συσχετίζεται με την τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου.

Πρόσφατα, το Cardano έβγαλε τα πρώτα Non-Fungible Tokens of Appreciation(NFTAs) στον κόσμο. Σύμφωνα με το blog των προγραμματιστών, τα token που πρόκειται να κατασκευαστούν στο Cardano είναι εγγενή. Σε αντίθεση με τα ERC-20 tokens, το Cardano δεν θα απαιτήσει ευφυές συμβόλαια. Κάθε NFT ή NFTA πρόκειται να αντιμετωπιστεί σαν ένα εγγενές token του δικτύου ADA.

The post Η τιμή του Cardano αυξάνεται κατά 20% καθώς αυξάνεται η δραστηριότητα ανάπτυξης appeared first on MoneyPro.GR.

from MoneyPro.GR https://ift.tt/3m0vPKy

from https://ift.tt/3jDyNC8

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις