Θα μειωθούν τα τέλη συναλλαγής του Cardano; Ο Charles Hoskinson εξηγεί

Οι κάτοχοι του Cardano θα μπορούν να ψηφίσουν για τη μείωση των τελών συναλλαγής.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνεδρίασης ask-me-anything, ο ιδρυτής του Cardano Charles Hoskinson μίλησε για τη μείωση των τελών του Cardano, δηλώνοντας ότι μια τέτοια αλλαγή εξαρτάται από την ίδια την κοινότητα για να εφαρμοστεί:

“Η κοινότητα θα είναι υπεύθυνη γι’ αυτό.”

Σε απάντηση σε έναν χρήστη που ισχυρίστηκε ότι οι συναλλαγές μπορεί να γίνουν πολύ ακριβές στο μέλλον λόγω της ταχείας ανατίμησης των τιμών, ο Hoskinson είπε ότι οι κάτοχοι ADA θα πρέπει να λάβουν μια λογική απόφαση σχετικά με τη βελτίωση της δομής των τελών.

Κατά τη διάρκεια της εποχής Voltaire, το τελευταίο κομμάτι της πορείας του Cardano, το blockchain proof-of-stake αναμένεται να γίνει ένα αυτοσυντηρούμενο σύστημα. Η διαδικασία διακυβέρνησης θα διεξάγεται αποκλειστικά από τους χρήστες της ADA μέσω προτάσεων βελτίωσης.

Ενώ οι διαβόητα υψηλές χρεώσεις εξακολουθούν να μαστίζουν το Ethereum, το Cardano έχει μια άφθονη ευκαιρία να κλέψει μερίδιο αγοράς από τον αντίπαλο.

Στο παρελθόν, ο Hoskinson ισχυρίστηκε ότι το υπερβολικό κόστος των συναλλαγών στην αλυσίδα Ethereum δεν ήταν εφικτό για τους προγραμματιστές:

“Μπορείτε να πάρετε την DeFi σας και μπορείτε να την εκτελέσετε στο σύστημά μου για το 1/100 έως το 1/1000 του κόστους.”

Τι κάνει το Cardano ξεχωριστό

Ο Hoskinson μίλησε επίσης για το “πιο μοναδικό” πράγμα για το Cardano που το κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων δημοφιλών blockchains.

Ο μεγιστάνας των crypto-νομισμάτων πιστεύει ότι αυτή είναι η δυνατότητα να συνδυάζει hard fork events  που επιτρέπουν στο blockchain να εφαρμόζει απρόσκοπτα νέες δυνατότητες.

Το Alonzo HFC, το οποίο θα ενεργοποιήσει τα ευφυή συμβόλαια στο κεντρικό δίκτυο του Cardano, πρόκειται να ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

The post Θα μειωθούν τα τέλη συναλλαγής του Cardano; Ο Charles Hoskinson εξηγεί appeared first on MoneyPro.GR.

from MoneyPro.GR https://ift.tt/3kH7V4y

from https://ift.tt/3kBC45v

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις