Η Tether δημοσίευσε την δεύτερη έκθεση διαφάνειας αποθεμάτων που περιγράφει λεπτομερώς τα αποθέματά της στις 30 Ιουνίου 2021.

H εκδότρια εταιρεία του Stablecoin  Tether (USDT)  δημοσίευσε μια έκθεση διαφάνειας αποθεμάτων που περιγράφει λεπτομερώς την ανάλυση των αποθεμάτων της ύψους 62,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 30 Ιουνίου. 

Η πλειοψηφία, δηλαδή το 85% των αποθεμάτων του Tether (USDT), ανήκε στην κατηγορία “Μετρητά & Short-Term Deposits & Commercial Paper “. 

Σε αυτήν την κατηγορία, τα Short-Term Deposits & Commercial Paper αποτελούσαν την πλειοψηφία, με μερίδιο 58%. Τα κρατικά γραμμάτια αντιπροσώπευαν το 29%, οι καταθέσεις σε μετρητά και οι τραπεζικές καταθέσεις το 12%, και τα repo notes το 2%της κατηγορίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανομή της Tether στα κρατικά ομόλογα έχει αυξηθεί σημαντικά. Το ποσό των ομολόγων του Δημοσίου αυξήθηκε από το 3% της κατηγορίας μετρητών και ισοδυνάμων το Μάρτιο σε 29% της ακόμη μεγαλύτερης κατηγορίας τον Ιούνιο. Τα χρεόγραφα του Δημοσίου είναι βραχυπρόθεσμα, με διάρκεια ενός έτους ή λιγότερο. 

Αυτή τη φορά η Tether έχει κάνει μια αξιοσημείωτη αλλαγή στην κατηγορία των μετρητών και των τραπεζικών καταθέσεων. Την προηγούμενη φορά, οι καταθέσεις μετρητών και οι πιστωτικές καταθέσεις ήταν ξεχωριστές κατηγορίες. Τώρα το Tether έχει συνδυάσει αυτές τις δύο κατηγορίες, με ένα νέο όνομα: μετρητά και τραπεζικές καταθέσεις. Και η κατανομή σε αυτήν τη συνδυασμένη κατηγορία από τον Ιούνιο δείχνει να μειώνεται από 28% σε 12%, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μειώσει το συνδυασμένο ποσό των μετρητών και των καταπιστευματικών καταθέσεων. 

Μια άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή στην τελευταία έκθεση αποθεμάτων είναι ότι η Tether έδωσε τις αξιολογήσεις Short-Term Deposits & Commercial Paper στις 30 Ιουνίου. Η πλειοψηφία των συμμετοχών της είχε βαθμολογία A-1, ακολουθούμενη από A-2, A-3 , A-1+, και άλλες αξιολογήσεις.  

Η Tether έδωσε επίσης την ανάλυση της λήξης των Short-Term Deposits & Commercial Paper αυτή της φορά. Η πλειοψηφία αυτών των συμμετοχών είχε λήξη 81-365 ημέρες, ακολουθούμενη από 0-90 ημέρες και 91-180 ημέρες. 

Αυτή είναι η δεύτερη έκθεση αποθεμάτων της Tether από την έναρξή της το 2014. Νωρίτερα φέτος, η  Tether  πρότεινε τη συνεχιζόμενη δημοσίευση της ανάλυσης των αποθεμάτων ως μέρος της συμφωνίας διακανονισμού 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων με το Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης. Η ελεγκτική εταιρεία Moore Cayman έχει εκδώσει γνωμοδότηση για αμφότερες τις εκθέσεις. 

“Η πιο πρόσφατη γνωμοδότησή μας από τον Moore Cayman επιβεβαιώνει και πάλι ότι η Tether υποστηρίζεται πλήρως”, δήλωσε ο CTO της Tether, Paolo Ardoino. “Ένα υγιές και συντηρητικό χαρτοφυλάκιο με έμφαση στη ρευστότητα συνεχίζει να τροφοδοτεί την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη στις καινοτόμες προσφορές μας.” 

Το άρθρο Η Tether δημοσίευσε την δεύτερη έκθεση διαφάνειας αποθεμάτων που περιγράφει λεπτομερώς τα αποθέματά της στις 30 Ιουνίου 2021. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3sVHwDX

from https://ift.tt/38kSLMI

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις