Crypto Snapshot – 23 Sep ’21.

  • Στην πιο πρόσφατη προσπάθειά της να προωθήσει τις υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων, η PayPal επιβεβαίωσε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες της να διαχειρίζονται κρυπτονομίσματα μαζί με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. H πρώτη έκδοση αυτής της εφαρμογής θα προσφέρει έναν συνδυασμό χρηματοοικονομικών εργαλείων που περιλαμβάνουν άμεση κατάθεση, πληρωμή λογαριασμών, ψηφιακό πορτοφόλι, πληρωμές p2p, εργαλεία αγορών και πολλά άλλα. 
  • Η Orca, ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που βασίζεται στο blockchain του Solana, ανακοίνωσε χθες ότι έχει συγκεντρώσει 18 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση με επικεφαλής τα Polychain, Placeholder και Three Arrows Capital. 
  • Ο Snoop Dogg αποκάλυψε ότι είναι ο Ethereum NFT Whale με το ψευδώνυμο Cozomo de ’Medici. Ο ράπερ έγραψε στο Twitter αυτή την εβδομάδα ότι συλλέγει πολύτιμα NFT με αυτό το ψευδώνυμο και το πορτοφόλι του περιέχει NFTs αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων εννέα CryptoPunks
  • Ο πρόεδρος της SEC Gary Gensler λέει ότι θέλει να καθαρίσει την αγορά  κρυπτονομισμάτων πριν από μια «διαρροή». Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) Gary Gensler δήλωσε την Τρίτη ότι θέλει να φέρει τα κρυπτονομίσματα «στο πλαίσιο της δημόσιας πολιτικής». Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης στην Washington Post, ο Gensler είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι τα κρυπτονομίσματα πληρούν τους στόχους της πολιτικής του, ώστε ο ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας να μην “υπονομεύσει τη σταθερότητα του συστήματος”.  «Το δίδαξα και το σπούδασα για αρκετά χρόνια στο MIT και πραγματικά δεν θα αφιέρωνα τον χρόνο μου σε αυτό αν δεν το θεωρούσα ενδιαφέρον και καινοτόμο», είπε. «Αλλά την ίδια στιγμή, δεν νομίζω ότι η τεχνολογία είναι τελευταία εντός ενός πλαισίου κοινωνικής και δημόσιας πολιτικής». 
  • Το 10% των νεοσύστατων επιχειρήσεων εργάζονται πλέον σε blockchain. Με τα επιχειρηματικά κεφάλαια να δίνουν προτεραιότητα στην αναδυόμενη αυτή τεχνολογία, η βιομηχανία του blockchain δέχεται σημαντική εισροή κεφαλαίων από εταιρικούς υποστηρικτές. Σύμφωνα με την Global Startup Ecosystem Report 2021 που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, οι επιχειρήσεις που βασίζονται σε blockchain αντιπροσωπεύουν το 10% των startups παγκοσμίως. 

Το άρθρο Crypto Snapshot – 23 Sep ’21. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3i2DBRp

from https://ift.tt/3CE9FmD

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις