Bank of America: Οι 10 μετοχές με έκθεση σε κρυπτονομίσματα που θα κινηθούν ανοδικά.

Η Bank of America (BofA) τόνισε δέκα bullish charts για μετοχές με έκθεση σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με σημερινή έρευνα.

  • Οι μετοχές είναι οι Advanced Micro Devices (AMD), American Express (AXP), Bunge (BG), Exelon (EXC), Facebook (FB), JB Hunt (JBHT), JPMorgan (JPM), SVB Financial (SIVB), Tesla ( TSLA) και Workday (WDAY).
  • Σύμφωνα με τον technical research strategist της BofA Stephen Suttmeier, η Advanced Micro μπορεί να ανέβει πάνω από τα $ 138 έως $ 150, η American Express πάνω από $ 202 έως $ 208, η Exelon πάνω από τα $ 67- $ 72 και η SVB Financial από τα $ 750 και $ 800.
  • Η Bank of America νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πρόσθεσε 23 ακόμη μετοχές στην κάλυψη της έρευνας για μετοχές «που ενδέχεται να παρουσιάσουν άνοδο της αξίας τους λόγω της έκθεσης τους σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία», σύμφωνα με την έρευνα της 18ης Οκτωβρίου.
  • Η αμερικανική τράπεζα ξεκίνησε την ομάδα έρευνας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στις 4 Οκτωβρίου με μια έκθεση που απαριθμεί 20 εταιρείες και είπε ότι «η έρευνά της στοχεύει να διερευνήσει τις επιπτώσεις του blockchain σε βιομηχανίες, όπως χρηματοδότηση, τεχνολογία, αλυσίδες εφοδιασμού, κοινωνικά μέσα και τυχερά παιχνίδια».
  • Οι αναλυτές, επανέλαβαν στην τελευταία έκθεση, ότι με 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε market cap και περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες, το «σύμπαν των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είναι πολύ μεγάλο για να το αγνοήσουμε».

Το άρθρο Bank of America: Οι 10 μετοχές με έκθεση σε κρυπτονομίσματα που θα κινηθούν ανοδικά. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/30R2WrY

from https://ift.tt/3vCX15d

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις