Πώς να αγοράσετε κρυπτονόμισμα στην αρχική σελίδα του Binance

 


Εκπαιδευτικό βίντεο
Πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές, πρέπει πρώτα να αγοράσετε κρυπτονομίσματα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα από την αρχική σελίδα του Binance, όπως πιστωτική/χρεωστική κάρτα, υπόλοιπο μετρητών και P2P.
Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει την επαλήθευση ταυτότητας .

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance και κάντε κλικ στο [Αγορά τώρα] στο banner της αρχικής σελίδας.
2. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με διαφορετικά νομίσματα fiat. Εισαγάγετε το ποσό fiat που θέλετε να δαπανήσετε και το σύστημα θα εμφανίσει αυτόματα την ποσότητα κρυπτογράφησης που μπορείτε να λάβετε. Κάντε κλικ στο [Συνέχεια] .
3. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε εδώ. Για αγορά με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κάντε κλικ στο [Visa/Mastercard] - [Συνέχεια] .
4. Ακολουθήστε τις οδηγίες και εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
5. Η κάρτα σας θα προστεθεί. Κάντε κλικ στο [Συνέχεια] .
6. Ελέγξτε τα στοιχεία πληρωμής και τις χρεώσεις και επιβεβαιώστε την παραγγελία σας εντός 1 λεπτού, διαφορετικά το ποσό των κρυπτογράφησης που μπορείτε να λάβετε θα υπολογίζεται εκ νέου με βάση την τρέχουσα τιμή της αγοράς. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο [Ανανέωση] για να δείτε το νέο ποσό παραγγελίας.
7. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα συναλλαγών OTP της τράπεζάς σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επαληθεύσετε την πληρωμή. Μετά από αυτό, μπορείτε να δείτε αμέσως την αγορά κρυπτογράφησης στο Binance Spot Wallet.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις