Φως στο crypto χαρτοφυλάκιο της Grayscale αξίας $54,3 δισεκατομμυρίων

Στις 19 Οκτωβρίου, Grayscale δημοσίευσε από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, τα δεδομένα σχετικά με την αξία των σημερινών crypto συμμετοχών της εταιρείας. Σύμφωνα με το tweet, το μεγαλύτερο επενδυτικό crypto fund, που δημιουργήθηκε από την Digital Currency Group του δισεκατομμυριούχου Barry Silbert, έχει στην κατοχή του το εκπληκτικό ποσό των $54,3 δισεκατομμυρίων υπό τη διαχείριση της ομάδας του.

Το Bitcoin Trust της εταιρείας κατέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα crypto-νομισμάτων: $40.502,8 εκατομμύρια. Το δεύτερο μεγαλύτερο είναι το Ethereum Trust, στα $11.856,4 εκατομμύρια. Το Bitcoin έχει εκτοξηθεί πάνω από το επίπεδο των $63.000 με την είδηση του πρώτου ETF Bitcoin που άρχισε να διαπραγματεύεται στο NYSE.

Σύμφωνα με την Bybt, οι συνολικές συμμετοχές της Grayscale Bitcoin Trust ανέρχονται σε 647.540 BTC. Αυτή τη στιγμή αξίζει $41.356.867. Οι μετοχές του καταπιστευματικού ταμείου, GBTC, εξακολουθούν να διαπραγματεύονται με αρνητικό ασφάλιστρο -16,56%.

Σε άλλες ειδήσεις, η Grayscale ξεκίνησε πρόσφατα τις OTC συναλλαγές τριών από τα altcoin καταπιστεύματά της για ιδιώτες επενδυτές. Τα καταπιστεύματα Zcash, Stellar και Horizen ξεκίνησαν στην εξωχρηματιστηριακή αγορά OTCQX με τα ακόλουθα σύμβολα: ZCSH, GXLM και HZEN.

Πέρα από αυτό, η Grayscale επιβεβαίωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να μετατρέψει το Bitcoin Trust σε Bitcoin ETF. Αυτό συνέβη όταν το πρώτο ETF συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στις ΗΠΑ, της ProShares, άρχισε να διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 19 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια των πρώτων τριάντα λεπτών του ETF, έγιναν trade $320 εκατομμύρια.

The post Φως στο crypto χαρτοφυλάκιο της Grayscale αξίας $54,3 δισεκατομμυρίων appeared first on MoneyPro.GR.

from MoneyPro.GR https://ift.tt/3G2eMj5

from https://ift.tt/3lUIuyq

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις