Moments in Football NFTs collection.

Σερφάροντας στο Twitter και εξερευνόντας NFTs projects, μου τράβηξε την προσοχή ένα πολύ ενδιαφέρον στιγμιότυπο του τερματοφύλακα Rene Higuita και της πασίγνωστης απόκρουσής του. Ρίχνοντας μια καλύτερη ματιά στο project και αφού μου φάνηκε πραγματικά ξεχωριστό και ενδιαφέρον, χωρίς να γνωρίζω την ομάδα από πίσω, έκανα retweet το στιγμιότυπο και κάποιος μου απάντησε στα ελληνικά ‘ευχαριστούμε’! Να μην τα πολυλογώ, πέσαμε σε πατριώτες, και μάλιστα Κύπριους! 

Δεν αργήσαμε να γνωριστούμε και με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης τους NFTs δουλειάς έχουμε την τιμή να μας δώσουν την πρώτη-πρώτη τους συνέντευξη.

Το πρώτο τους drop θα κάνει πρεμίερα στο Opensea τη Δευτέρα 25/10/2021 και για να το γιορτάσουν μαζί μας ‘τρέχουν΄ στο twitter το παρακάτω giveaway.

Καλή επιτυχία λοιπόν στο Moments in Football! Ευχόμαστε να σας δούμε ψηλά! Ας τους γνωρίσουμε λοιπόν!

1) Θέλεις να μας πεις δυο λόγια για σας;  Ποιο είναι το επάγγελμα, το υπόβαθρό σας; 

Είμαστε μία ομάδα ατόμων που δουλεύουμε για τη συλλογή. Άτομο για τον σχεδιασμό, άτομο για τα τεχνικά θέματα και άτομο για την προώθηση. Κυρίως για επαγγελματικούς λόγους θα θέλαμε να παραμείνουμε ανώνυμοι, τουλάχιστον στο παρόν στάδιο. Μας ξέρετε ως XaPo.

2) Πότε ξεκίνησε το ταξίδι σας στα crypto και πως;

Ξεκινήσαμε τον Νοέμβρη του 2017. Δεν θυμάμαι ακριβώς πώς, αλλά σίγουρα μέσω του twitter. Ζήσαμε από πρώτο χέρι το volatility στον χώρο του crypto trading με τεράστιες αυξομειώσεις στο κεφάλαιο μας μέσα σε ένα τρίμηνο. Τώρα, πιο έμπειροι, κάνουμε και holding και trading αλλά και συλλογή από NFTs.

3) Πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με τα NFTs και τί σας προσέλκυσε στην ενασχόληση με τον κλάδο αυτό;

Ξεκινήσαμε κάπως ‘αργά’ να το πω. Κάπου στις αρχές του καλοκαιριού με τα free drops της enjin. Μας προσέλκυσε κυρίως το επενδυτικό κομμάτι. Πιστεύω πως οι καλές συλλογές αλλά και τα NFTs που έχουν real world usage θα έχουν πολλαπλάσια αξία στον επόμενο κύκλο. Οι αρχικές συλλογές όπως οι crypto punks και τα crypto kitties είδαμε να πωλούνται για τρελά ποσά και έτσι πάντα θέλαμε να κάνουμε και τη δική μας συλλογή.

4) Τί είναι τα NFTs για σας; Ποιό το μέλλον τους; Υπάρχει φούσκα στην αγορά;

Τα περισσότερα ευτυχώς ή δυστυχώς είναι απλά μόδα και φυσικά υπάρχει φούσκα στην αγορά. Όπως είπα όμως αυτά που θα έχουν usage, σε πρώτο βαθμό, αλλά και συλλογές με πραγματική αξία, δηλαδή να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό και μοναδικό, θα έχουν λαμπρό μέλλον. Συγκεκριμένα είμαστε ενθουσιασμένοι για το play-to-earn, παιχνίδια όπως πχ το axie infinity όπου μπορείς να κερδίσεις πραγματικά χρήματα παίζοντας ή να κάνεις αγοραπωλησίες των χαρακτήρων και άλλων artifacts των παιχνιδιών που είναι NFTs και ο καθένας μας έχει πραγματικά στην κατοχή του αυτά τα αντικείμενα και όχι μόνο εικονικά μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

4) Είστε αποκλειστικά δημιουργοί ή και συλλέκτες; Πείτε μας λίγα λόγια για τη συλλογή σας.

Ξεκινήσαμε ως συλλέκτες. Μας αρέσουν πάρα πολύ οι συλλογές Modest Monkeys και The Cute Punks. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο όμως είναι NFTs που έχουν να κάνουν με gaming και γι αυτό έχουμε στην συλλογή μας και 4 axies τα οποία χρησιμοποιούμε για να παίζουμε το παιχνίδι και να κερδίζουμε SLP αλλά κυρίως για την μελλοντική αξία που πιστεύω (ελπίζω) πως θα έχουν.

5) Ποιά είναι η ιστορία του Moments in Football project; Θέλουμε δυο λόγια για το project!

Όπως είπα και πιο πάνω, θέλαμε πάντα να ξεκινήσουμε τη δική μας συλλογή αλλά δεν θέλαμε απλά μία συλλογή όπου υπάρχει ένας χαρακτήρας με πάρα πολλά accessories κτλ και μέσω αλγορίθμου βγαίνουν 100άδες και χιλιάδες NFTs από εκεί, όπως οι περισσότερες συλλογές. Είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι και όταν ήμασταν μικροί μας άρεσε να μαζεύουμε αυτοκόλλητα της panini. Έτσι, η ιδέα προέκυψε μια νύχτα να παντρέψουμε και τα 3, NFTs, την αγάπη και το πάθος για το ποδόσφαιρο και συλλεκτικές κάρτες για αυτή τη συλλογή. Υπάρχουν πάρα πολλές κάρτες που θα θέλαμε να αγοράσουμε για την προσωπική μας συλλογή αλλά θα κρατηθούμε για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο να αγοράσει ουσιαστικά μία όμορφη ανάμνηση υπό τη μορφή NFT! Πιστεύω επίσης πως για κάποιον ποδοσφαιρόφιλο θα προσφέρει και συναισθηματική αξία να έχει ένα NFT που αντιπροσωπεύει μία αγαπημένη του ποδοσφαιρική στιγμή.

6) Επόμενα σχέδια ή στόχοι για μελλοντικά projects / βήματα;

Η αλήθεια υπάρχουν σκέψεις και για άλλες συλλογές υπό το πρίσμα του ‘Moments in’. Είτε για αθλητισμό γενικότερα είτε για κοινωνικά πολιτικά θέματα, θα το δούμε στην πορεία. Προς το παρόν δουλεύουμε για το Moments in Football, ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αναλόγως της ζήτησης θα δούμε και το μέλλον.

7) Που θα σας βρούμε και πως μπορούμε να παρακολουθούμε τη δουλειά σας;

Είναι η πρώτη συλλογή οπότε ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι το twitter @XaPoNFTs και το Opensea.

8) Κλείνοντας, θα ήθελες να πείς κάτι σε όλους ‘εκεί έξω’; Σε όλους τους νεοεισερχόμενους στο χώρο των NFTs και στο ακολούθους σας; 

Θα θέλαμε πρώτα από όλα να πούμε πως και τα NFTs όπως γενικά τα cryptos εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Αν τα δεις καθαρά για επενδυτικό σκοπό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να επενδύσεις χρήματα τα οποία είσαι ‘άνετος’ να χάσεις. Πέραν από αυτό, τους συλλέκτες θα τους συμβουλεύαμε να αγοράσουν NFTs που πραγματικά τους αρέσουν προσωπικά και όχι να αγοράζουν από μία συλλογή επειδή έχει hype ή την είδε από κάποιο φίλο γνωστό κτλ. Όπως θα αγόραζες ένα πίνακα για το σαλόνι σου, με τα ίδια κριτήρια να αγοράσεις και ένα NFT (και ας το flexareis στα social media αν θέλεις! χαχα)

Το άρθρο Moments in Football NFTs collection. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/2XFcOnk

from https://ift.tt/3Cb1RsT

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις