Το επόμενο Pokemon Go θα είναι με cryptos;

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Pokémon Go®, είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που κυκλοφόρησε το 2016 και έκανε τον κόσμο να παραπατά… Αυτό το παιχνίδι είχε γίνει τόσο δημοφιλές, που ανταγωνιζόταν το Twitter  όσον αφορά τους καθημερινούς ενεργούς χρήστες στο Android εκείνη την περίοδο.

Σύντομα, θα δούμε ένα νέο παιχνίδι, κατά μια άποψη, μιά ανώτερη εκδοχή του Pokémon Go®, και αυτό γιατί θα βασίζεται στο blockchain, επιτρέποντας στους παίκτες να Παίζουν για να Κερδίζουν ( Play-to-Earn ). Αυτό νομίζω αλλάζει τα πάντα!

Η Επανάσταση των Play-to-Earn blockchain παιχνιδιών , είναι να προσφέρουν στους παίκτες τους τη δυνατότητα να αμείβονται για το παιχνίδι τους και την ανάπτυξη περιεχομένου εντός του παιχνιδιού (μέσω NFTs). Οι παίκτες πλέον παίζουν για να πληρώνονται.

Τι θα συμβεί λοιπόν όταν μια πολύ επιτυχημένη μορφή παιχνιδιού όπως το Pokémon Go® προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίζουν για να κερδίζουν ; Πιστεύω ότι έχουμε σκοντάψει πάνω στο μεγαλύτερο κρυμμένο διαμάντι του Play-to-Earn .

Dexi Hunter

Το υποσχόμενο Dexi Hunter

Παρόλο που το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη (πλησιάζει στο 70% ), έχουμε μια πρώιμη προεπισκόπηση του τρόπου λειτουργίας και παιχνιδιού. Σε παρόμοια μορφή με το πολύ δημοφιλές Pokémon Go®, η ομάδα που αναπτύσσει το Dexi Hunter επιδιώκει να πάει τα παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας στο επόμενο επίπεδο και να γίνει το βιομηχανικό πρότυπο για Play-to-Earn παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain. Από τις  προεπισκοπήσεις που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό τους , φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Η ομάδα του Dexi έχει ήδη ολοκληρώσει τις εσωτερικές δοκιμές για το Dexi Hunter, ενώ οι ALPHA και BETA εκδόσεις μένουν να ολοκληρωθούν πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Εάν του δούμε επενδυτικά, αυτή ίσως μπορεί να είναι μια καλή χρονική στιγμή σε ένα τέτοιο project, λίγο πριν ξεκινήσει.

Τι είναι το Dexioprotocol;

Με έδρα το Άμστερνταμ και το Κολόμπους του Οχάιο, και με την υποστήριξη μιας διεθνούς ομάδας προγραμματιστών, η Dexioprotocol είναι μια νέα και φιλόδοξη εταιρεία με στόχο να θέσει τα πρότυπα για την ανάπτυξη εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Η ομάδα έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των απαραίτητων θεμελιωδών στοιχείων που απαιτούνται για την υποστήριξη παιχνιδιού μεγάλου όγκου, που συμπεριλαμβάνει την ανάπτυξης του δικού της blockchain (Smart Dexio Network), μιας αγοράς NFT, της ανάπτυξης των παιχνιδιών αλλά και πορτοφόλι blockchain με το όνομα Dexi wallet. Το Dexi wallet , το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο τόσο σε Android όσο και σε iOS, είναι το στοιχείο που ενώνει ολόκληρο το οικοσύστημα.

The Dexi Wallet

Το πορτοφόλι Dexi είναι ένα πορτοφόλι blockchain που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν διάφορα κρυπτονομίσματα. Η επόμενη έκδοση θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα αποθήκευσης και ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων εντός του παιχνιδιού και επιπλεόν νομισμάτων.

Συνολικά, αυτή η ομάδα έχει θέσει τις βάσεις και τα θεμέλια για δυνητικά (κατά τη γνώμη μου) ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα τυχερών παιχνιδιών blockchain.

Ένα κρυμμένο διαμάντι, αλλά όχι για πολύ…

Tο project είναι ακόμα άγνωστο καθώς τα παιχνίδια τους δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά, οπότε το timing ίσως είναι άψογο για τους πρώτους επενδυτές.

Τη στιγμή της γραφής, το DEXI διαπραγματεύεται στα $0,0001884 και κατατάσσεται στο #3098, καθιστώντας το χαμηλά στο ραντάρ για τους περισσότερους επενδυτές.

Είναι το Dexioprotocol το επόμενο Axie Infinity;

Αν και το Axie Infinity και το Dexioprotocol διαφέρουν θεμελιωδώς, το Axie Infinity έχει δείξει στον κόσμο τις εξαιρετικές δυνατότητες του gaming στο blockchain.

Αν το Dexi Hunter έχει έστω και ένα κλάσμα της επιτυχίας που έχουμε δει με την εφαρμογή για κινητά, Pokémon Go® και λαμβάνοντας υπόψη το οικοσύστημα που έχει υπό ανάπτυξη, μπορεί να δούμε αυτό το project να τα πηγαίνει εξαιρετικά τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Αν χάσατε τις εξαιρετικές αποδόσεις του Axie Infinity, ίσως θα πρέπει να ελέγξετε αυτό το project πριν γίνει mainstream.

Δείχνει να έχει τεράστιες δυνατότητες να γίνει ένα από τα επόμενα μεγάλα play to earn games. Νομίζω ότι σύντομα θα μάθουμε…

Το άρθρο Το επόμενο Pokemon Go θα είναι με cryptos; εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/31c00Gw

from https://ift.tt/3pTZ7fQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις