Bitcoin, Ethereum και Algorand θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον χρυσό, σύμφωνα με τον Anthony Scaramucci.

Ο διάσημος διαχειριστής hedge fund Anthony Scaramucci αναμένει από τα Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και Algorand (ALGO) να διαδραματίσουν τον ρόλο του χρυσού ως ανώτερα περιουσιακά στοιχεία και ώς αντιστάθμιση κατά του πληθωρισμού.

Σε μια συνέντευξη στο Squawk Box του CNBC, ο Scaramucci εξηγεί πώς το Bitcoin και τα crypto αντιπροσωπεύουν μια γενεαλογική στροφή προς τη νέα τεχνολογική πρόοδο, υποστηρίζοντας ότι το BTC θα αντικαταστήσει τον χρυσό με τον ίδιο τρόπο που τα DVD και τα αναλογικά τηλέφωνα έμειναν στο ράφι από τις νέες καινοτομίες.

«Άκου, δεν θα πουλήσω ποτέ χρυσό. Έχει μια ιστορία 5.500 ετών και είναι μέσο αποθήκευσης αξίας, αλλά όπως όλα στην κοινωνία μας, όταν αποκτάς μια τεχνικά βελτιωμένη ιδιοκτησία, έχει την τάση να επισκιάζει τα πράγματα.

Είχαμε DVD και μετακομίσαμε στο Netflix και το streaming. Η λευκή βίβλος του Satoshi Nakamoto μας βάζει ουσιαστικά σε μια νέα εποχή και οι τεχνικές ιδιότητες που σχετίζονται με το Bitcoin είναι απείρως καλύτερες από τον χρυσό: μπορείτε να το μετακινήσετε χωρίς κόστος, μπορείτε να το αποθηκεύσετε , σχεδόν χωρίς κόστος και έχει αυτό το ledger που είναι εντελώς ‘πυραυλικά’ κλειδωμένο. Δεν μπορείς να το χακάρεις. 

Έτσι, με τα 21 εκατομμύρια νομίσματα και τη σπανιότητά τους (θυμηθείτε ότι έχουμε μόνο το 65% του χρυσού που εξορύσσεται αυτή τη στιγμή) και τις τεχνικές ιδιότητές του, νομίζω ότι θα είναι πιθανώς 10 φορές καλύτερο από τον χρυσό, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά προς το παρόν, το Bitcoin βηματίζει σε αυτό που άνθρωποι όπως ο Michael Saylor και η Cathie Wood προβλέπουν ότι θα κάνει, ότι τελικά θα επισκιάσει τον χρυσό. Πρόκειται για κεφαλαιοποίηση 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σήμερα, ενώ ο χρυσός είναι περίπου 11 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά νομίζω ότι το Bitcoin θα φτάσει εκεί, με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το smartphone μας σήμερα και όχι ένα αναλογικό τηλέφωνο».

Παρά το γεγονός ότι Scaramucci λέει ότι τόσο ο χρυσός και το Bitcoin μπορεί να κινηθούν μαζί για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων, επιπλέον συνιστά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως το Ethereum  και το Algorand  ως πιθανά νομίσματα που θα αυξηθούν εκθετικά στην πάροδο του χρόνου.

«Λοιπόν, νομίζω ότι ο χρυσός θα είναι εντάξει, αλλά είναι κάπως επίπεδος. Μπορεί να ανέβει μέτρια; Ναι, αλλά νομίζω ότι το Bitcoin, το Ethereum και το Algorand θα αυξηθούν εκθετικά μόνο και μόνο λόγω της επεκτασιμότητας και των ζητημάτων ασφάλειας γύρω τους.

Μπορεί να ανέβει ο χρυσός; Σίγουρα. Εάν πρόκειται να έχετε πληθωρισμό 6%, θα ανέβει ο χρυσός; Σίγουρα. Αλλά θα έβαζα τα χρήματά μου, και ενθαρρύνω τους πελάτες να βάλουν τα χρήματά τους, σε Bitcoin… Και νομίζω ότι μόλις ξεκινήσαμε με το Bitcoin.

Επομένως, για μένα, μπορεί να ανέβει, αλλά δεν θα εκπλαγώ αν το Bitcoin ανεβαίνει με εκθετικό ρυθμό και ο χρυσός με γραμμικό ρυθμό».

Το άρθρο Bitcoin, Ethereum και Algorand θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον χρυσό, σύμφωνα με τον Anthony Scaramucci. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3ouM4iX

from https://ift.tt/30qaAcm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις