Υπουργός Οικονομικών της Αυστραλίας: Τα Crypto “Δεν θα Φεύγουν σύντομα”

Η υπουργός Οικονομικών της Αυστραλίας, Jane Hume, δήλωσε ότι η βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων «δεν είναι μόδα», και η κυβέρνηση πρέπει να φοβάται την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση ( DeFi ), σύμφωνα με την The Guardian . 

«Ως βιομηχανία και ως κυβέρνηση, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τα crypto δεν είναι μόδα. Θα πρέπει να πορευόμαστε προσεκτικά, αλλά όχι με φόβο», φέρεται να είπε η Hume κατά τη διάρκεια συνόδου κορυφής της Αυστραλιανής Οικονομικής Επιθεώρησης σήμερα. 

Η Hume πρόσθεσε επίσης ότι η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων «δεν θα εξαφανιστεί σύντομα». 

«Μην είστε το άτομο που πίστευε ότι το iPhone δεν θα απογειωνόταν ποτέ γιατί οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να έχουν τη μουσική και το τηλέφωνό τους σε ξεχωριστές συσκευές. Μην είστε το άτομο το 1995 που είπε ότι το Διαδίκτυο ήταν απλώς ένα μέρος για geeks και εγκληματίες και δεν θα γινόταν ποτέ mainstream». 

Τα σχόλια της Hume έρχονται έξι μήνες αφότου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια υπέρ της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων. 

Hume, Αυστραλία και cryptos

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η Hume είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα εμπόδιζε τους Αυστραλούς που θέλουν να εισέλθουν στον χώρο κρυπτογράφησης. 

«Αν θέλετε να επενδύσετε στο Dogecoin, δεν θα σταθώ εμπόδιο στο δρόμο σας. Η προσωπική ευκαιρία και η προσωπική ευθύνη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος», είπε τότε. 

Είπε επίσης ότι τα κρυπτονομίσματα είναι «μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που θα αυξηθεί η σημασία τους». 

Το άρθρο Υπουργός Οικονομικών της Αυστραλίας: Τα Crypto “Δεν θα Φεύγουν σύντομα” εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3r0kFYX

from https://ift.tt/3CHmGvd

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις