Το Gemini θα δημιουργήσει αποκεντρωμένο Metaverse με 400 εκ. δολάρια χρηματοδότηση.

Το Gemini , μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, κινείται στο Metaverse. Το ανταλλακτήριο ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 400 εκατομμύρια δολάρια από τον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης για να δημιουργήσει μια «εμπειρία Gemini σε διαφορετικά Metaverses».

Για να γίνει αυτό δυνατό, το ανταλλακτήριο συγκέντρωσε 400 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης με αποτίμηση 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ‘Δίδυμοι’ αναζητούν εξωτερική χρηματοδότηση. Ένας από τους αξιοσημείωτους συμμετέχοντες σε αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης ήταν η Commonwealth Bank of Australia.

Σε μια συνέντευξη στο Forbes, ο Tyler και ο Cameron Winklevoss δήλωσαν ότι το Gemini θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο Metaverse. Οι δίδυμοι, δήλωσαν ότι η εταιρεία επιδιώκει να έχει παρουσία σε διαφορετικά Metaverses.

«Θα δημιουργήσουμε μια εμπειρία Gemini σε διαφορετικά Metaverses, όπου θα μπορείτε να πάτε στο Gemini Metaverse και να κάνετε trading, και θα είναι καθηλωτικό, αντί να το κάνετε στο τηλέφωνό σας».

Μετά από αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης, οι δίδυμοι Winklevoss, πωλούν το 75% της ιδιοκτησίας του Gemini. Από την άλλη, ο Sachin Jaitly, γενικός συνεργάτης της Morgan Creek, θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο του Gemini μετά από επένδυση 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με σχέδια για την κυκλοφορία του Metaverse, πλέον θα ανταγωνίζονται αξιόλογους τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Microsoft και το Facebook που έχουν ήδη κάνει στρατηγικά βήματα στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με το Metaverse.

Εστιάζοντας σε ένα αποκεντρωμένο Metaverse

Ο Cameron Winklevoss δήλωσε ότι το Gemini επιλέγει έναν διαφορετικό δρόμο προς το Metaverse, καθώς θα επικεντρωθεί περισσότερο στην αποκέντρωση λόγω των πλεονεκτημάτων του για τους χρήστες. Ο Κάμερον δήλωσε,

Αλλά υπάρχει ένα άλλο μονοπάτι, που είναι το αποκεντρωμένο Metaverse, και αυτό είναι το Metaverse όπου πιστεύουμε ότι θα δίνει περισσότερες επιλογές, ανεξαρτησία και ευκαιρίες, και υπάρχει η τεχνολογία που προστατεύει τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των ατόμων.

Ο Κάμερον πρόσθεσε ότι η αποκέντρωση είναι ένα ευρύ «φάσμα» και το ανταλλακτήριο σχεδιάζει να κινηθεί προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Δίδυμοι διασταυρώνονται με τον εικονικό κόσμο. Νωρίτερα φέτος, ο Τάιλερ και ο Κάμερον αγόρασαν κομμάτια γης στο The Sandbox Metaverse. Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί η αγορά Gemini Exchange και Nifty Gateway NFT στον εικονικό κόσμο.

Το άρθρο Το Gemini θα δημιουργήσει αποκεντρωμένο Metaverse με 400 εκ. δολάρια χρηματοδότηση. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3nF3vhz

from https://ift.tt/3DFoeHy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις