Tι είναι τα κρυπτοδάνεια και πώς μπορούν να σας ωφελήσουν;

Τι είναι ένα δάνειο υποστηριζόμενο από κρυπτονομίσματα;


Ένα crypto-backed δάνειο είναι η διαδικασία χρήσης κρυπτονομίσματος ως εγγύηση για ένα δάνειο σε διαφορετικό νόμισμα. Στην περίπτωση της YouHodler, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα 20 κορυφαία κρυπτονομίσματα ως εγγύηση για δάνεια σε Ευρώ (EUR) Δολάριο ΗΠΑ (USD), Ελβετικό Φράγκο (CHF) ή Λίρα Μεγάλης Βρετανίας (GBP). Ίσως το πιο προφανές πλεονέκτημα του crypto-backed δανεισμού είναι ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο νόμισμα fiat χωρίς να χρειάζεται να πουλήσουν αγαπημένα τους περιουσιακά στοιχεία ή κρυπτονομίσματα. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν χρειάζεται να αγχωθεί για την απώλεια μιας μελλοντικής ανοδικής πορείας τους, καθώς όταν πληρωθεί το δάνειο, παίρνει πίσω τα κρυπτονομίσματά του.

Επιπλέον, υπάρχουν πιο δημιουργικοί τρόποι χρήσης των crypto-backed δανείων, για παράδειγμα, ως μέθοδος πρόσβασης σε νέα κεφάλαια για επενδύσεις, για αντιστάθμιση ή μόχλευση στην αγορά και πολλά άλλα.

Γιατί να επιλέξετε τη YouHodler για δάνειo με εγγύηση κρυπτονομίσματα;

Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες δανεισμού κρυπτονομισμάτων, η YouHodler διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία και μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές παροχής εξασφάλισης κρυπτονομισμάτων. Η YouHodler προσθέτει τακτικά περισσότερα νομίσματα με βάση τη ζήτηση των πελατών και βελτιώνει πάντα την πλατφόρμα από αυτή την άποψη. Όσον αφορά την αναλογία δανείου προς αξία, η YouHodler επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τη μεγαλύτερη αξία δανείου για την εξασφάλισή που έχουν δώσει, σε σχέση με τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες δανεισμού. Οι χρήστες μπορούν να λάβουν την καλύτερη αναλογία δανείου προς αξία 90% στο YouHodler, ακολουθούμενη από άμεσες αναλήψεις μέσω πιστωτικών καρτών και τραπεζών, για απόλυτη ευκολία.
Σε αντίθεση με τις πλατφόρμες δανεισμού p2p, δεν χρειάζεται να βρείτε δανειστή. Τα άμεσα μετρητά προέρχονται από τα ίδια κεφάλαια fiat της YouHodler και περιλαμβάνει μια custodial solution φύλαξης με κεφάλαια ασφαλείας που προστατεύονται από το ψηφιακό σύστημα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Ledger Vault και ασφάλιση έως 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Τέλος, η YouHodler έχει ευέλικτη ημερομηνία αποπληρωμής και επιλογές LTV για όσους θέλουν να προσαρμόσουν τα δάνειά τους, καθώς και μια εφάπαξ προμήθεια δανείου που αποπληρώνεται στο τέλος της περιόδου. Χωρίς κρυφές χρεώσεις μετατροπής ή ημερήσιες επαναλαμβανόμενες χρεώσεις.


Πώς να λάβετε ένα δάνειο με εγγύηση κρυπτονομίσματα, στη YouHodler


Βήμα 1: Μεταφέρετε κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι YouHodler.
Η YouHodler δέχεται τα TOP 20 κρυπτονομίσματα ως εγγύηση. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για καταθέσεις ή αναλήψεις κρυπτονομισμάτων.


Βήμα 2: Λάβετε ένα δάνειο κρυπτονομισμάτων έως το 90% της αξίας των κρυπτονομισμάτων σας και αποσύρετε τα χρήματα
Η έγκριση του δανείου διαρκεί δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να βρείτε δανειστή όπως στις πλατφόρμες p2p. Λαμβάνετε άμεσα μετρητά σε EUR, USD, USDT ή BTC.

Η YouHodler λειτουργεί σαν ενεχυροδανειστήριο. Υπάρχει μια προσωρινή πώληση κρυπτονομισμάτων, όπου ΕΣΕΙΣ είστε ο πωλητής και η YouHodler είναι ο αγοραστής. Μετά από μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο, αγοράζετε ξανά το κρυπτονόμισμα από τη YouHodler.
Οι επιλογές για ανάληψη μετρητών είναι: Τραπεζική ανάληψη μέσω SEPA και SWIFT. Διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Ανάληψη πιστωτικής κάρτας σε MasterCard ή VISA. Η λίστα με τις διαθέσιμες χώρες είναι εδώ.
Ανάλυψη κρυπτονομισμάτων:

Αν θέλετε κάνετε ανάλυψη του δανείου σε οποιαδήποτε κρυπτονομίσματα ή stablecoins χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένo ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων.


Βήμα 3: Λάβετε πίσω την εξασφάλιση των κρυπτονομισμάτων σας ανά πάσα στιγμή
Μπορείτε να εξοφλήσετε το δάνειό σας χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, stablecoins ή τραπεζικό λογαριασμό και να λάβετε πίσω τα κρυπτονομίσματα σας. Μπορείτε να διατηρήσετε τα κρυπτονομίσματα σας, στο πορτοφόλι του YouHodler και να έχετε άμεση πρόσβαση σε δάνεια κρυπτονομισμάτων και Multi HODL.


Βήμα 4: Διαχειριστείτε το δάνειό σας
Χρησιμοποιήστε τη λίστα προηγμένων δυνατοτήτων μας για να διαχειριστείτε τους όρους του δανείου σας και να αντιδράσετε στις κινήσεις της αγοράς.

Turbo Loans

Η πλατφόρμα προσφέρει και μια σειρά άλλων προϊόντων όπως τα TurboLoans που αφορούν κυρίως traders δίνοντας τους τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζουν την ποσότητα των κρυπτονομισμάτων τους έως και x6,5.

Multi HODL

Το Multi HODL™ είναι μια καινοτόμος ιδέα που βασίζεται στη στρατηγική Barbell που βοηθά τους HODLers κρυπτονομισμάτων να πολλαπλασιάσουν το χαρτοφυλάκιό τους επενδύοντας κάποιο ποσό σε managed risk δραστηριότητες για να παράγουν υψηλότερες αποδόσεις. Αυτή η στρατηγική συνίσταται στη διασφάλιση ότι το 80% του κεφαλαίου σας επενδύεται σε ασφαλή περιουσιακά στοιχεία χωρίς κινδύνους. Εν τω μεταξύ, το υπόλοιπο 20% του εναπομείναντος κεφαλαίου χρησιμοποιείται για επενδύσεις περιορισμένου κινδύνου, αλλά δυνητικά εξαιρετικά κερδοφόρες.

Το άρθρο Tι είναι τα κρυπτοδάνεια και πώς μπορούν να σας ωφελήσουν; εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3kvXyS8

from https://ift.tt/3opnrnI

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις