Gaming, Solana, metaverse και Bitcoin πάνω από 100.000$

Μια νέα έκθεση από την πλατφόρμα συναλλαγών CoinList ανέλυσε το μέλλον της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων μετά από έρευνα σε σχεδόν 5.000 χρήστες της.

Οι ερωτηθέντες στάθμισαν τα πάντα, από την κυριαρχία συγκεκριμένων πλατφορμών blockchain έως τη χρήση θηκών για NFT και έδειξαν ότι η αγορά έχει αρκετά υψηλές προσδοκίες για το 2022.

Η αγορά πιστεύει ότι οδεύουμε προς μια συναρπαστική χρονιά

Στην έκθεσή της ατο τέλος του έτους, η πλατφόρμα CoinList ρώτησε σχεδόν 5.000 μέλη της κοινότητάς της, τα οποία μοιράστηκαν τις προβλέψεις τους για την τιμή του Bitcoin, τις πλατφόρμες Layer-1, τις περιπτώσεις χρήσης για τα NFT και οτιδήποτε σχετικό.

Το CoinList δίνει τη δυνατότητα στους χρήστεςτου να αγοράζουν, να συναλλάσσονται και να κερδίζουν νέα κρυπτονομίσματα προτού καταχωρηθούν σε άλλα ανταλακτήρια. Ήταν από τις πρώτες πλατφόρμες που πρόσφερε στους χρήστες κρυπτονομίσματα όπως τα Filecoin (FILE), Flow (FLOW) και Solana (SOL) και ήταν, τουλάχιστον εν μέρει, υπεύθυνο για την αύξηση της δημοτικότητας που είδαν το περασμένο έτος.

Όταν ρωτήθηκαν τι είδους projects θα ήθελαν να δουν περισσότερα στο CoinList το επόμενο έτος, η πλειονότητα των χρηστών απάντησαν gaming. Ο ίδιος ενθουσιασμός εκδηλώθηκε και στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, με πάνω από το 52% των ερωτηθέντων στην έρευνα να δηλώνουν ότι θα ήθελαν περισσότερα διαθέσιμα διακριτικά DeFi.

Πio πίσω ήταν τα NFT, με το 41,6% των χρηστών να υποστηρίζει αυτή την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που εκτινάχθηκε το 2021.

Τομείς έργων
Τύποι projects που θέλουν οι χρήστες να δουν περισσότερα στο CoinList (Πηγή: CoinList)

Το τμήμα της αγοράς που πιστεύει ότι το μέλλον της βιομηχανίας βρίσκεται στα παιχνίδια έχει επίσης πολύ ισχυρές απόψεις για το ποια παιχνίδια θα ωθήσουν την ανάπτυξή της. Σύμφωνα με την έρευνα, το Gods Unchained έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες να γίνει το πιο δημοφιλές παιχνίδι blockchain την επόμενη χρονιά, ακολουθούμενο από το Axie Infinity.

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι blockchain το 2022
Το πιο δημοφιλές παιχνίδι blockchain το 2022 (Πηγή: CoinList)

Με ακόμη και τους τεχνολογικούς γίγαντες όπως το Facebook να συμμετέχουν στην τρέλα, η αγορά πιστεύει ακράδαντα ότι το Metaverse και τα παιχνίδια θα γίνουν οι κύριες περιπτώσεις χρήσης για τα NFT το επόμενο έτος.

Η κύρια χρήση για τα NFT το 2022
Η κύρια χρήση για τα NFT το 2022 (Πηγή: CoinList)

Ενώ το CoinList και οι χρήστες του, αναγνώρισαν τη θέση του Ethereum ως ηγέτη στο DeFi, η έρευνα έδειξε ότι εξακολουθεί να υπάρχει σημαντική ζήτηση για άλλες πλατφόρμες blockchain. Περισσότεροι από τους μισούς από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να αλληλεπιδράσουν με τη Solana περισσότερο το 2022. Πάνω από το 55% των χρηστών είπε ότι πίστευε ότι το Solana θα είναι πιο κοντά στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Ethereum μέχρι το τέλος του 2022.

Το Binance Smart Chain ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής επιλογή, με λίγο πάνω από το 48% των ερωτηθέντων να λέει ότι θα το χρησιμοποιήσει το 2022. Λίγο πάνω από το 38% των χρηστών πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να είναι το τρίτο μεγαλύτερο blockchain μέχρι το τέλος του επόμενου έτος.

Ακολουθούσε πολύ πίσω η Polkadot με μόλις 47,8%, της οποίας οι δημοπρασίες parachain την οδήγησαν στην κορυφή της αγοράς DeFi αυτό το τρίμηνο. Οι πλατφόρμες Polygon και Avalanche επιλέχθηκαν από το 25% των ερωτηθέντων, ενώ η Cosmos και η Terra παρέμειναν και οι δύο κάτω από το 20%.

Οι χρήστες του Blockchain σχεδιάζουν να αλληλεπιδράσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2022
Blockchain με τα οποία οι χρήστες σχεδιάζουν να αλληλεπιδράσουν περισσότερο το 2022 (Πηγή: CoinList)

Παρά την εστίαση της αγοράς στο DeFi δεν σημαίνει ότι οι επενδυτές δεν ανυπομονούν να αλληλεπιδράσουν και με το Bitcoin. Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν οι μισοί χρήστες του CoinList πιστεύουν ότι το Bitcoin θα αξίζει μεταξύ 100.000 και 150.000 $ το 2022. Πάνω από το 28% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα παραμείνει κάτω από τα $100.000, ενώ μόνο το 6,1% πιστεύει ότι θα ξεπεράσει τα $250.000.

Η τιμή του Bitcoin το 2022
Η τιμή του Bitcoin το 2022 (Πηγή: CoinList)

Τα φιλόδοξα σχέδια του Ελ Σαλβαδόρ για το Bitcoin οδήγησαν πολλούς να εξετάσουν τον αντίκτυπο που θα είχε η εισαγωγή ενός κρυπτονομίσματος ως νόμιμο χρήμα σε άλλες χώρες. Πάνω από το 87% των ερωτηθέντων στην έρευνα είναι πεπεισμένοι ότι άλλες κεντρικές τράπεζες θα ακολουθήσουν τα βήματα του Ελ Σαλβαδόρ και θα αποδεχτούν τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ως νόμιμο χρήμα. Μόλις το 12,7% πιστεύει ότι αυτή είναι μια τραβηγμένη ιδέα που δεν θα κερδίσει.

Το άρθρο Gaming, Solana, metaverse και Bitcoin πάνω από 100.000$ εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/31OlDNl

from https://ift.tt/3ygdgq2

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις